Dorëzojmë në Kosovë!

Ekipi Windtunnel 24 ju mirëpret ngrohtësisht në faqen tonë të internetit.

Ne do të ishim krenarë t’ju dorëzojmë tunelin e erës në Kosovë.
Ne jemi një shitës i drejtpërdrejtë dhe do t’ju dorëzojmë tunelin ajror direkt tek ju dhe do ta bënim tunelin e ajrit anësor me çelës në dorë.

Na telefononi ose dërgoni një e-mail.
Email: info@windtunnel24.com
Telefoni: +49(0)3843/855550

Mario Batarow
CEO i Windtunnel 24